Over ons

Het Huis van de Erfenis is een project van Amani Consult BV ovv BVBA.

“Amani” is een woord dat de oprichters hebben meegenomen uit hun verre reizen. Het betekent Vrede in het Swahili, maar ook Vertrouwen in het Perzisch en Wensen in het Arabisch.

Amani Consult is ontstaan dankzij de samenwerking van Liliane Gepts en Piet Bulteel.

Liliane Gepts

lilianegeptsLiliane Gepts is jurist, bemiddelaar en coach. Zij heeft 20 jaar ervaring opgebouwd in advisering in juridische aangelegenheden met betrekking tot het privé-vermogen, en meer in het bijzonder in alle materies die met vermogensplanning, successieplanning, estate planning te maken hebben. Gaandeweg heeft zij meer en meer ervaren hoe belangrijk de menselijke aspecten zijn bij alle partijen betrokken bij zo’n planning en erfenis. Oplossingen waar goed over nagedacht is en die niet alleen degelijk opgesteld en juridisch onderbouwd zijn, maar ook door iedere betrokkene goed begrepen worden, vormen een fundament voor een harmonieuze overgang.

Nu is zij bestuurder van Amani Consult en wijdt zich voltijds aan het adviseren, bemiddelen en coachen van cliënten van Amani Consult.
In 2011 werd zij bemiddelaar en specialiseerde zich in de bemiddeling in familiale zaken; in 2015 volgde de specialisatie burgerlijke en zakelijke bemiddeling.

Voor een gedetailleerde cv verwijzen wij graag naar haar LinkedIn pagina.linkedin_logo

Piet Bulteel

pietbulteel

Piet Bulteel is filosoof, coach en bemiddelaar. Hij studeerde wijsbegeerte en familiale en seksuologische wetenschappen. Zijn loopbaan bouwde hij eerst uit binnen de uitgeefsector en thans als consultant in Human Resources. Sinds 2012 is hij ook actief als bemiddelaar en coach. Binnen Amani Consult legt Piet Bulteel zich voornamelijk toe op strategisch advies, innovatiecoaching en bemiddeling in sociale zaken op directieniveau (voor familiale ondernemingen).

Voor een gedetailleerde cv verwijzen wij graag naar zijn LinkedIn pagina.linkedin_logo